Pakketten

Onze samenwerking is maatwerk en iedere opdracht is voor mij uniek. Na een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek maken we goede afspraken over de taken die ik voor je ga uitvoeren en de tijd die ik daarvoor nodig heb. Het kan gaan om een aantal uren per week of per maand, maar ook om een eenmalig project waarbij je hulp nodig hebt.

Mijn basistarief is €55 per uur (excl. BTW). Ook is het mogelijk om een zgn. strippenkaart af te nemen. Deze strippenkaart bevat tien uur ondersteuning en deze uren blijven 3 maanden geldig (inclusief een overzicht vanuit Toggl hoe en waaraan deze uren besteed zijn). De kosten voor een strippenkaart van 10 uur bedragen €525 excl. BTW. De uren van deze strippenkaart kun je inzetten hoe en wanneer jij dat wilt. Houd er wel rekening mee dat uren die na drie maanden ‘over’ zijn, komen te vervallen.

Wil je op structurele basis gebruik maken van mijn hulp? Sluit dan een abonnement af op basis van het aantal uren dat je me per maand wilt inzetten

alle genoemde prijzen zijn excl. 21% BTWalle pakketten zijn per maand opzegbaar

Heb je een specifiek project waar je mijn expertise bij kunt gebruiken? Stuur me dan een bericht via het contactformulier en geef aan welke werkzaamheden je aan me zou willen uitbesteden, dan zorg ik voor een op maat gemaakte offerte.

In principe doe ik mijn werk virtueel vanuit mijn thuiskantoor, maar indien nodig kom ik naar je toe. Bij werken op locatie worden reiskosten en tijd o.b.v. het uurtarief aan je doorberekend. Alle werkzaamheden worden vooraf gefactureerd met een betalingstermijn van 14 dagen.

Misschien ook goed om te weten dat de kosten van onze samenwerking fiscaal aftrekbaar zijn!