Fotodagboek
Persoonlijk

Linda’s Life – week 18 + 19

Ik moet duidelijk nog een beetje wennen aan het bijhouden van m’n wekelijkse fotodagboek, daarom deze keer een twee-weken-in-één Linda’s Life!

Omdat de drukste tijd op m’n werk achter de rug is, kan ik de uren die ik de afgelopen maanden extra heb gewerkt, gaan opnemen. Daarom werk ik voorlopig op maandag, dinsdag en woensdag. Onder hoogspanning presteer ik het beste, maar ik vind het helemaal niet erg dat het in ons bedrijf een paar maanden per jaar ook lekker rustig is!
Ik ga op maandag- en woensdagavond en zaterdagochtend naar de sportschool. Daar doe ik lekker m’n rondje loopband, crosstrainer, traplopen en wat kracht- en buikspieroefeningen. Muziek in m’n oren en gaan!

Ik zet deze week ook een aantal nieuwe inkopen in de webshop, deze kandelaars van Housevitamin zijn zo leuk! Ook pak ik tussen de bedrijven door de bestellingen in die zijn binnengekomen, je kunt wel merken dat Moederdag er aan komt!

Op vrijdag heb ik een shop date met onze dochter, die inmiddels alweer bijna een jaar in Amsterdam woont. Ik reis met de trein naar Amsterdam Centraal, waar we voor mij een OV-fiets regelen. We willen graag naar de 9 Straatjes én naar de Kalverstraat en omdat m’n dochter ‘s ochtends college heeft en om 19.00 uur weer moet werken, hebben we niet genoeg tijd om alles wandelend te doen.
Lekker gefietst (da’s trouwens een belevenis op zich!) en geslenterd door de stad en we zijn allebei goed geslaagd. Tot slot hebben we samen nog wat gegeten, waarna dochterlief aan het werk gaat en ik de OV-fiets inlever.

De bestelde tuinaarde en het schelpenzand worden geleverd als ik in Amsterdam ben. Manlief heeft een vrije middag, dus als ik vrijdagavond thuis kom, heeft hij alles al naar de achtertuin gebracht. Blij dat ik in Amsterdam was! 😉
Ondertussen zitten ook de meeste plantjes al in de grond. Het ziet er nog een beetje karig uit omdat ze nog zo klein zijn, maar ze mogen nu gaan groeien!

Hoe leuk zijn deze inspirientjes, die ik van een klant van ons ontving! Altijd handig voor als ik eens geen inspiratie heb!
‘s Avonds maak ik een heerlijk Marley Spoon gerecht, zalm teriyaki met noedels en groenteroerbak. Dit recept is zo lekker, makkelijk en gezond dat ik er een post aan gewijd heb, je vindt ‘m hier. Dat wijntje behoort trouwens niet tot de ingrediënten, ik kook gewoon graag onder het genot van een glas wijn!

Op donderdag en vrijdag heb ik weinig afspraken staan en heb ik eindelijk tijd om te beginnen aan de stapel tijdschriften die ik nog heb liggen. Verder hou ik me bezig met de webshop, m’n blog en het huishouden en drink ik lekker veel verse gemberthee.
Vrijdagavond sluiten we met de meiden van de handbal het seizoen af in Alkmaar. Heerlijk gegeten bij Meat & Co en daarna nog een afzakkertje op het Waagplein gehaald, was een geslaagde avond!

Omdat ik vrijdagavond op de fiets heen en weer ben geweest naar Alkmaar, sla ik de sportschool op zaterdagochtend over en ga ik heerlijk in bad. Met een kop koffie en een goed boek heb ik lekker een uurtje liggen weken.
Manlief is de hele dag aan de klus bij vrienden van ons, waar ze een veranda aan het bouwen zijn. Ik rommel wat in huis en kijk nog wat afleveringen van The Blacklist, m’n laatste Netflix-verslaving.

Zaterdagmiddag wandel ik naar het winkelcentrum voor een paar boodschappen. Het is heerlijk weer, dus ‘s middags duik ik een uurtje de tuin in om van het zonnetje te genieten. Hoewel het maar 13 graden is, is het in de zon prima uit te houden!

En toen was het moederdag! M’n allereerste moederdag zonder ontbijt op bed van onze dochter….. was wel even wennen! Aan het eind van de middag heb ik onze dochter opgehaald van het station en zijn we naar m’n ouders gegaan. Daar waren m’n broer, schoonzus en neefje ook, want we gingen met z’n allen de asperges van Tineke eten! Tineke is de moeder van m’n schoonzus en sinds drie jaar is dit een traditie, ze maakt dan voor ons allemaal de allerlekkerste asperges. Tezamen met de gebakken aardappeltjes van m’n vader was het weer een koningsmaal!
We hebben onze moeders een cadeaubon voor een high tea gegeven, onder de voorwaarde dat m’n schoonzus en ik ook meegaan…. we hebben direct een datum geprikt, dus komend weekend zitten wij aan de high tea!

Liefs,
Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *