Fotodagboek
Persoonlijk

Linda’s Life – week 20

Deze week was vrij rustig, ik begin beetje bij beetje te wennen aan drie dagen werken in plaats van 4 of 5. Hoewel het een rustige week was, heb ik wel een aantal hele leuke dingen gedaan, vooral in het weekend! Lees je mee in mijn fotodagboek?

Toen ik gisteren m’n plantjes water gaf, zag ik dat er alweer een nieuw blad in m’n Monstera Monkey Mask komt…. kan daar als plantenmoeder zo blij van worden!
Op maandag begint mijn werkweerk weer. Ik heb een grote glazen snoeppot op m’n kantoor staan, die (helaas) regelmatig bijgevuld wordt door m’n collega’s. Deze keer zit-ie vol met deze heerlijke snoepjes, ik kan het niet laten om er toch ook een paar naar binnen te gooien…. ga ‘s avonds toch naar de sportschool!

Van m’n werk heb ik een paar insectenhotels meegenomen. Er is zoveel te doen over onze bijen, zo draag ik tenminste ook een steentje bij aan het bestrijden van de bijensterfte.
Gisteravond hebben we voor het eerst ons Hello Fresh pakket binnengekregen. Tot op heden bestelden we om de week de Marley Spoon box, maar ik wilde ook wel eens iets anders proberen. Deze champignonrisotto van orzo was in ieder geval ontzettend lekker!

Ik ontbijt elke ochtend met een schaaltje skyr. Uit m’n Weight-Watchers-dieet wat ik volgde om een paar kilo kwijt te raken, ben ik nooit meer vergeten dat skyr 0 punten bevat. Ik voeg meestal een handje cranberries en een beetje honing toe, maar nu we aardbeien in huis hebben, gaan deze er doorheen.
Naast deze gezonde gewoonte heb ik er nog een paar. Ik heb er een blog over geschreven, deze vind je hier; eigenlijk is het helemaal niet zo ingewikkeld om met weinig moeite gezond(er) te leven!

En donderdag begint mijn weekend! Ik slaap uit tot een uur of half 9 en na het ontbijt ga ik aan de poets. Daarna nog even boodschappen doen en dan heb ik de tijd aan mezelf. Ik regel wat dingen voor de webshop en voor de blog en lees wat tijdschriften. Heerlijk!!
Dit gave plantje nam ik mee bij de supermarkt. Ik ben nog steeds op zoek naar de naam van dit plantje, iemand?!

Ik ben gek op lezen! Mijn e-reader staat vol met boeken, vooral psychologische thrillers. In deze blog laat ik je weten welke boeken er op mijn to-read-list staan, heb er nu al zin in!
De Jutta wandplankjes uit onze webshop lopen echt heel goed. M’n man is tussen de bedrijven door nog even wat bestellingen aan het voorbereiden, zodat deze dit weekend verstuurd kunnen worden.

Op zaterdag hadden mijn schoonzus en ik een high tea op het programma staan met onze moeders. Vorige week hebben we hun beiden een bon voor een high tea bij De Oude Keuken in Bakkum cadeau gegeven voor moederdag. Voorwaarde was dat m’n schoonzus en ik mee moesten 😉 En dat was zeker geen straf, want wat was het heerlijk! Toplocatie, fijne bediening en ontzettend lekkere gerechtjes, echt een aanrader!
En zaterdagavond was het dan zover, zou Duncan het Songfestival gaan winnen? Man en dochter hielden het rond middernacht voor gezien, maar ik ben blijven zitten tot het allerlaatste moment. Weliswaar op het puntje van de bank, want man, man, man, wat was het spannend!!

Onze dochter moest leren voor haar tentamen, dus zondag zijn manlief en ik het huis ontvlucht. Helemaal niet erg, want het Seinfestijn bij het Seinwezen in Haarlem vond plaats. Dit kleinschalige lifestyle evenement is echt een aanrader; leuke standhouders, een gaaf food plein en een heerlijk sfeertje! Misschien volgend jaar eens kijken of we hier ook een kraam kunnen huren voor Hout & Nieuw…
‘s Avonds at onze dochter nog gezellig met ons mee voordat ze weer naar Amsterdam vertrok. Er stond witlof met boursin en aardappeltjes op het programma, lekker makkelijk uit de oven en altijd een hit hier in huis.

En toen was het weekend weer voorbij….. Komende week werk ik weer drie dagen, moet ik misschien nog bijspringen op een beurs en ga ik eind van de week lekker de kroeg in met een vriendin. Tot volgende week!

Groetjes,
Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *