Linda's Life week 21
Persoonlijk

Linda’s Life – week 21

En weer een week voorbij! De afgelopen week was wederom vrij rustig; ik heb 3 dagen gewerkt, ben drie keer naar de sportschool geweest en heb lekker bijgekletst met familie en vrienden. Dit was Linda’s Life in week 21!

Linda's Life week 21 maandag

De eerste dag van de week was een werkdag; omdat 3 collega’s van mij de komende twee dagen op de PLMA beurs in Amsterdam staan, moet er op het laatste moment nog van alles en nog wat geregeld worden.
Tussen de middag lunchen we altijd gezellig met elkaar; ik heb nog wel iets meer gegeten dan alleen deze cracker met filet hoor!
Uit m’n werk genoten van de zelfgemaakte macaroni van manlief, waarna ik me omgekleed heb voor een bezoek aan de sportschool. Sinds kort maak ik daar ook gebruik van de step mill; eigenlijk vind ik het een vreselijke oefening, maar door alle voordelen van traplopen bijt (en zweet) ik me er toch doorheen.

30 seconds spel

Op dinsdag is het rustig op kantoor met drie collega’s die op de PLMA staan. Ik krijg deze foto geappt van m’n broer; volgende week gaan we een paar dagen weg met de familie, omdat m’n ouders dit jaar 50 jaar getrouwd zijn en dan gaan we natuurlijk ook dit hilarische spel spelen!
Dinsdagavond ga ik bij m’n vriendin langs voor een bakkie en een borrel en kletsen we weer even lekker bij.

Monstera monkey mask, social medai

Woensdag was alweer de laatste werkdag van deze week; zo fijn dat ik op woensdagavond al kan zeggen dat m’n weekend is begonnen! Vandaag komt trouwens ook mijn blog over m’n interesse in alles wat met social media te maken heeft, online.
Ik ben ontzettend gek op planten, als ik alle planten hier in huis water moet geven, ben ik echt wel een half uurtje verder. Deze Monstera Monkey Mask, die ik een paar weken heb gekocht, krijg z’n tweede nieuwe blad al…. ik kan hier als plantenmoeder zo blij van worden!

lunch, stempas

Donderdagochtend zet ik geen wekker en word ik rond half negen wakker. Na het ontbijt ga ik aan de poets in huis en haal de wekelijkse boodschappen. Het is heerlijk weer, dus lunchen doe ik lekker in de zon; dan smaken de crackers met filet en een gekookt eitje nog lekkerder!
M’n dochter appt me om te laten weten dat ze gestemd heeft . Ook wil ze graag weten of ik m’n stem al heb uitgebracht…. Uhm, ik heb onze stempassen nog niet weggegooid, maar ik heb me helemaal niet verdiept in de partijprogramma’s e.d. Toch ben ik het met m’n dochter eens dat we gebruik moeten maken van ons stemrecht, dus snel maar even de stemwijzer gedaan. Van de drie partijen die hier uit kwamen, heb ik ook nog even de programma’s gekeken en m’n keuze gemaakt, dus op naar het stembureau!

pakjes, nieuwe kleding, coolblue

Vandaag zouden er een aantal pakketjes binnenkomen, waaronder wat nieuwe kleding. Ken je dat, dat je dan opkijkt bij elke witte bus die voorbij rijdt? Nu wonen wij aan een doorgaande weg, dus komen er best wel wat witte bussen voorbij… 😉
Uiteindelijk hoefde ik gelukkig niet zo heel lang te wachten en kon het uitpakken beginnen. Die bovenste roze trui is nu al benoemd tot m’n allerliefste lievelingstrui! Ik heb alle kleding gekocht bij Guts & Gusto, echt een superleuke (web)shop met kleding die je niet overal ziet. Aanrader!!

John West, veranda

Zaterdag gaat manlief weer verder aan de veranda bij vrienden van ons. Ik ga ‘s ochtends naar de sportschool en daarna heb ik wat me time in bad. Eind van de middag komt m’n schoonzus me ophalen voor een feestje bij de club waar m’n broer voetbalt en waar John West (ik weet het, ik kende ‘m ook niet…) op zou treden. Lekker geborreld in het zonnetje en binnen even een blik geworpen op John, best gezellig!
‘s Avonds zou ik met m’n vriendin naar het dorp. We begonnen met een wijntje in de veranda, maar na een uurtje zaten we zo lekker, dat we besloten hebben om te blijven zitten. De kroeg in het dorp hebben we dus overgeslagen, maar het was in onze veranda minstens zo gezellig!

Linda's Life zondag week 21

Manlief ging zondag nog een paar uurtjes door aan de veranda, terwijl onze dochter en ik lekker uitgeslapen hebben. Na het ontbijt een beetje in huis gerommeld, boodschappen gedaan en naar Max in Monaco gekeken.
Onze dochter had allerlei lekkere dingen meegenomen uit de supermarkt, dus eind van de middag hebben we met een borrel en hapjes op de bank gehangen met z’n drietjes.

Komende week hoef ik maar twee dagen te werken, want woensdag vertrekken we met de familie voor vier dagen naar Drenthe. Lekker vier dagen genieten van en met elkaar…. Zin in!

Liefs,
Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *