Linda's Life wk 22 en 23
Persoonlijk

Linda’s Life – week 22 + 23

Het is weer tijd voor een, in dit geval, twee-wekelijks overzicht. Ik heb toch besloten om dit fotodagboek voortaan één keer in de twee weken te plaatsen. Er zijn van die weken bij waarin ik niet zoveel bijzonders meemaak; daarom voortaan een twee-wekelijks overzicht, dan is er in ieder geval vast wel wat leuks te melden!

De afgelopen twee weken stonden voornamelijk in het teken van onze familievakantie. Onze ouders zijn in november 50 jaar getrouwd en hadden ons uitgenodigd voor een paar dagen Eesergroen in Drenthe. Omdat onze dochter in november in Singapore zit voor haar studie, hebben we besloten om met Hemelvaart weg te gaan. En het was weer geweldig!

Linda's Life maandag wk 22

Op maandag 27 mei moest ik weer aan het werk. We hebben net de PLMA beurs achter de rug, waar we ook deze kar in de stand hadden staan. Nu staat-ie bij ons op kantoor te pronken, word er elke keer weer blij van als ik er langs loop!
Omdat we woensdag vertrekken naar Eesergroen en de weersvoorspellingen vorige week niet bepaald gunstig waren, gaan er al een paar dagen van dit soort afbeeldingen over en weer in de familie-app. Wordt het toch nog mooi?!

Linda's Life dinsdag wk 22

Op de dinsdagen is onze kantoorhond Tuur altijd aanwezig. Hij bivakkeert dan vaak bij mij op de stoel in de hoek van m’n kantoor, zeker als het zonnetje schijnt!
‘s Avonds ben ik naar de sportschool geweest, lekker nog wat calorieën er af gesport, zodat ik die er de komende vakantie weer aan kan eten en drinken. Dochterlief was nieuwsgierig naar m’n Apple Watch en maakte op de een of andere manier deze bijzondere foto.

Linda's Life woensdag wk 22

Op woensdag plaatste ik nog snel een heerlijk recept op de blog en daarna was het eindelijk zover… we gaan naar Eesergroen! We hebben gekozen voor een huis via Natuurhuisje.nl en wat voor eentje! Het is een schitterende villa, gelegen in de middle of niks en voorzien van alle gemakken en een prachtige tuin. Omdat onze dochter eind van de middag nog een tentamen moest maken op de VU had zij de auto mee. Wij werden begin van de middag opgepikt door m’n ouders, het feest kon beginnen!
M’n neefje zat nog tot half 4 op school, zodat m’n broer en schoonzus, net als onze dochter, pas eind van de middag konden gaan rijden. Was geen pretje met de Hemelvaart-spits, maar na een uur of 3 rijden zijn ze allemaal veilig aangekomen.

Linda's Life donderdag wk 22

Donderdag is m’n neefje jarig, of moet ik zeggen neef, want hij is 17 geworden. Dit hebben we tijdens het ontbijt gevierd met taart, kaarsjes en cadeaus.
Mijn moeder is geboren in Drenthe en heeft daar tot haar vijftiende op verschillende adressen gewoond. Op donderdag gingen we op zoek naar deze adressen, zo leuk om deze trip down memory lane met m’n moeder te doen! Helaas stond er een heel nieuw huis op haar geboorteadres in Nieuwlande, maar de woningen in Een en Koekange stonden er gelukkig nog wel.

Linda's Life vrijdag wk 22

Vrijdag hebben we de grootste hunebed bezocht in Borger, waarna we doorgereden zijn naar Groningen. Hier hebben we wat rondgeslenterd en een visje gegeten op de markt. Daarna boodschappen gedaan en lekker rondgehangen in en om de villa. ‘s Avonds wederom een spelletje 30 Seconds, was weer hilarisch! En het is weer bewezen dat m’n vader echt niet tegen z’n verlies kan… 😉

Linda's Life zaterdag wk 22

Zaterdag werd het echt mooi weer en kon het wel 30 graden worden. De mannen hebben ‘s ochtends de hot tub gevuld en opgestookt, terwijl de dames nog even wat geshopt hebben in Borger. Na een kopje koffie en thee op het terras zijn we weer teruggegaan naar de villa, waar we onze bikini’s aangetrokken hebben en van de zon genoten hebben.
Aan het eind van de middag nog wat foto’s gemaakt in de prachtige tuin, waarna we de dag hebben afgesloten met een heerlijke barbecue.

Linda's Life zondag wk 22

Op zondag zijn wij met z’n drietjes rond half 10 vertrokken, omdat onze dochter ‘s middags nog een festival had in Amsterdam. M’n ouders, broer, schoonzus en neefje zijn om een uur of 11 gaan rijden en toen was deze geweldige, kostbare, relaxte en dierbare vakantie weer voorbij….
Tijdens deze vakantie wilden we onze ouders toch een cadeau geven, ook al zijn ze nog niet officieel 50 jaar getrouwd. Omdat ze elkaar op de dansschool in Castricum hebben ontmoet, heb ik contact gezocht met de werkgroep Oud-Castricum. Hier heb ik een foto opgevraagd van deze dansschool, waarna ik deze op canvas heb laten afdrukken. M’n ouders vonden ‘m geweldig en hebben ‘m na thuiskomst meteen een mooi plekje gegeven.

Linda's Life dinsdag wk 23

En toen moest ik maandag gewoon weer aan het werk. Op maandag bezocht ik met 5 collega’s onze drukker voor een presentatie van en een rondleiding door hun bedrijf. Ook hebben we de fotostudio bezocht en heerlijk geluncht met z’n allen, was een hele waardevolle dag.

Op dinsdag ontving ik op m’n werk de light versie van de Structuurjunkie Planner, ontworpen door Cynthia Schulz, ook wel bekend als Miss Lipgloss. Ik heb al meerdere planners gebruikt, maar heb de ideale nog niet gevonden. Misschien is dit ‘m!

Dinsdag- en woensdagavond heb ik wat nieuwe foto’s gemaakt voor de webshop en voor de social media van Hout & Nieuw. Ik ben ook meteen begonnen met het inplannen van deze foto’s, dat werkt toch echt wel heel fijn.

Linda's Life donderdag wk 23

Donderdag ben ik bezig geweest voor de webshop en m’n blog. Voor de lunch maakte ik een heerlijke makreelsalade van een makreelfilet van de visboer, augurk, rode ei, mayonaise en zout en peper, prima te doen!
Eind van de middag hadden we een afspraak voor onze vaccinaties voor onze vakantie in september. We gaan dan onze dochter opzoeken in Singapore en daarna nog een week vertoeven op een resort op Bintan, een Indonesich eiland. De DTP en hepatitis A vaccinatie zijn gegeven en over de post ontvangen we nog een nood-malariaset. We zijn er klaar voor!

Linda's Life vrijdag wk 23

Vrijdagochtend begon ik met een lekker rondje hardlopen. De rest van de dag weer gewerkt voor de webshop en de blog, deze blog over één van m’n favoriete iPhone-apps geplaatst en tussendoor nog wat boodschappen en huishoudelijke klusjes gedaan.
We hebben deze week voor de tweede keer een Hello Fresh pakket ontvangen. Vorige week vonden we alle drie de recepten niet bijzonder, maar deze week maakt dat in ieder geval weer goed. We geven Hello Fresh toch nog maar een paar weken de kans… Mocht je Hello Fresh ook een keer uit willen proberen, stuur me dan even een berichtje, want dan stuur ik je een kortingscode voor €25!

Linda's Life zaterdag wk 23

Op zaterdag ontving ik wat pakketjes van producten die ik via Ali Express besteld heb. Levering gaat tegenwoordig veel sneller dan voorheen, deze pakketjes had ik binnen twee weken al binnen!
Manlief ging zaterdagmiddag repeteren met de band en daarna een hapje eten met de bandleden. Als ik alleen eet, dochterlief komt morgen pas naar huis, haal ik een lekkere salade bij de saladebar bij ons in het dorp. Daarbij bak ik wat pistoletjes, die ik besmeer met zo’n heerlijk Frans stinkkaasje, Epoise in dit geval. Netflix aan, bord op schoot, niks meer aan doen!

Linda's Life zondag wk 23

Op zondag ben ik met m’n moeder en schoonzus naar de Tuinfair in Midwoud geweest. Deze vind elk jaar plaats tijdens Pinksteren, voor ons was het alweer een jaar of drie geleden dat we hier geweest zijn. Heerlijk gestruind en natuurlijk wat leuke dingetjes gekocht.
Op de terugweg hebben we onze dochter en een vriendin opgehaald in Amsterdam. Thuis hebben we met z’n drietjes gegeten en ‘s avonds op de bank gehangen en bijgekletst. Morgen lekker nog een dag vrij!

Dat was een heel verhaal, ben benieuwd of je het tot het eind hebt gered… 😉

Liefs,
Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *