Linda's Life week 24 en 25
Persoonlijk

Linda’s Life – week 24 + 25

Het is weer tijd voor een fotodagboekje van de afgelopen twee weken. Twee weken waarin het weer uiteindelijk lekker zomers werd en waarin ik heel veel heb gedaan voor de webshop en de blog.

Lindas Life ma wk 24

Maandag 10 juni, tweede Pinksterdag, plaatste ik een foto van mijn Monstera met de hash tag #monsteramonday. Ik doe dit niet elke week, maar soms is-ie zo fotogeniek!
Dochterlief had boodschappen gedaan en zou voor het eten zorgen ‘s avonds. Ze zette deze heerlijke risotto op tafel, gemaakt met een van die super handige groentepakketten van Albert Heijn.

Linda's Life di wk 24

Dinsdag heb ik gewerkt en ‘s avonds na het eten hadden we zin om er op uit te gaan. Het was heerlijk rustig weer, dus zijn we met z’n tweetjes naar het strand gereden om een paar kilometer te wandelen. Hoewel we op 15 minuten fietsen van het strand wonen, komen we er veel te weinig. Daar gaan we verandering in brengen!

Linda's Life do wk 24

Woensdag was wederom mijn laatste werkdag deze week. Donderdagochtend ben ik aan de poets geweest en heb ik boodschappen gedaan. Daarna heb ik de auto op verzoek van manlief door de wasstraat gereden, zodat hij zich op de parkeerschade kon storten.
Een paar weken geleden heeft er iemand tegen onze auto aan gezeten, terwijl ik boodschappen aan het doen was. Natuurlijk zat er geen briefje onder de ruitenwisser, dus we hebben besloten om te kijken of we dit zoveel mogelijk zelf op kunnen knappen.

Linda's Life vr wk 24

Vrijdag zijn we samen naar Tica Aalsmeer geweest. Ik vind het altijd weer een feestje om hier inkopen te doen voor de webshop en ik zie dan ook veel te veel leuks. Omdat we eind juli op een markt staan op Camping Bakkum hebben we heel gericht inkopen gedaan en veel leuke vakantie- en campingdingetjes meegenomen.
In onze zoektocht naar een nieuw vloerkleed hebben we ook een blik geworpen op de kleden. Deze twee vinden we heel gaaf, helaas waren deze natuurlijk net niet op voorraad….

Linda's Life za wk 24

Zaterdag ben ik meteen begonnen met het fotograferen van de nieuwe producten, zodat ik ze in de webshop kan zetten. We hebben onder andere deze te leuke bloempotjes meegenomen, heb er zelf natuurlijk meteen eentje in gebruik genomen!
In de loop van de middag ben ik naar de vrienden gelopen, waar manlief al een paar weken bezig is met het plaatsen van een veranda. Bakkie gedaan, lekker bijgekletst en daarna door naar de verjaardag van m’n neefje. Dit werd zo’n gezellig feestje, dat we pas rond middernacht thuis waren….

Linda's Life zo wk 24

Vandaag is het vaderdag! Onze dochter kwam in de loop van de middag naar huis en heeft haar vader een lunchdate cadeau gegeven. In het zonnetje hebben we genoten van een zelfgemaakt ‘gebakje’ en een kop koffie. Mijn vader’s vaderdag is verplaatst naar volgend weekend, omdat we elkaar gisteren al gezien en gesproken hebben op de verjaardag van m’n neefje. Ik heb ‘m nog wel even deze kaart gestuurd… 😉

Linda's Life ma wk 25

Op maandag begon de werkweek weer en kwam er een blog online over mijn favoriete geurtjes. Ik durf echt wel te zeggen dat ik liever zonder make up de deur uit ga dan zonder luchtje….
‘s Avonds heb ik eindelijk eens een bowl-recept gemaakt. Je ziet ze zo vaak voorbij komen, de pokebowl, de acaibowl, de burritobowl… ik heb een Mexicaanse tacobowl gemaakt volgens dit recept en echt, het was zo lekker!!

Linda's Life di wk 25

Het belooft toch echt zomer te worden, ik ben er klaar voor! Hoewel de tuin die enorme plensbuien wel kan waarderen, want alles groeit en bloeit uitbundig.
Bij ons Hello Fresh pakket voor deze week kregen we twee drankjes cadeau. Ik heb deze met Moroccan Mint smaak meegenomen naar m’n werk, prima te doen!

Linda's Life wo wk 25

Op woensdag moest er op m’n werk een grote order de deur uit en omdat we twee weken geleden afscheid hebben genomen van onze uitzendkrachten, hebben we met een paar collega’s aan de lopende band gestaan. Best leuk om zo een paar uurtjes productiewerk te doen!
Vandaag werd er een enorm pakket bezorgd voor onze dochter, die over ruim een maand naar eerst Cambodja en dan Singapore vertrekt. Ik hoop dat het allemaal in haar backpack past…

Linda's Life do wk 25

Donderdagochtend begon bij de chiropractor voor periodiek onderhoud, ik kan er weer een week of 6 tegenaan!
De rest van de dag ben ik bezig geweest voor de webshop en de blog. ‘s Avonds maakte ik een all time favorite, nl. tagliatelle met zalm. Snel, makkelijk en o zo lekker, ik heb ‘m ook gedeeld op de blog. Klik hier als je van pasta en zalm houdt en geen zin hebt om lang in de keuken te staan!

Linda's Life vr wk 25

Hoewel ik deze week al twee keer in de sportschool ben geweest, vind ik het met dit weer ook heerlijk om buiten hard te lopen. Dus dat heb ik vrijdagochtend gedaan! Lekker een halfuurtje door onze mooie duinen, om 9 uur was ik weer thuis, prima begin van de vrijdag!
Vandaag kwam mijn bestelling van Asos binnen, ik heb een nieuwe sportbeha en een lekker luchtig Nike sportshirt gekocht. Deze kan ik morgenochtend in de sportschool meteen uitproberen!

Linda's Life za wk 25

Zaterdagochtend ben ik dus begonnen met een rondje sportschool, m’n nieuwe sporttenue is goedgekeurd hoor! Daarna ben ik eigenlijk alleen maar buiten geweest; ik heb de veranda schoongemaakt, onkruid gewied en we zijn begonnen met de voorbereidingen voor de markt op de camping. Manlief heeft een aantal super leuke ideeën, ik hoop dat de bezoekers net zo enthousiast zullen zijn als wij!

Linda's Life zo wk 25

Zondag was alweer zo’n mooie dag, mijn eerste buitenontbijtje is een feit! Onze dochter kwam naar Castricum, want ‘s middags gingen we bij m’n ouders langs voor de uitgestelde vaderdag-viering en een barbecue. Ik heb m’n welbekende limoncello-tiramisu gemaakt als dessert en hoewel er weinig vlees overbleef, had iedereen nog plek voor een toetje en was de schaal helemaal leeg. Ik zal binnenkort het recept eens delen, deze tiramisu is altijd een grote hit!

En toen was het weekend weer voorbij en komen er een paar bloedhete dagen aan. De zomer is begonnen!

Liefs,
Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *