Persoonlijk

Waarom begin je nu nog een blog?

Hoewel er gezegd en geschreven wordt dat er steeds meer blogs verdwijnen, ben ik er heel eigenwijs gewoon eentje begonnen! En ik ben echt geen hippe, jonge influencer, maar ‘gewoon’ een vrouw van bijna 50 met een heel normaal huisje-boompje-beestje leven. Daarentegen wel een vrouw van bijna 50 met heel veel verschillende interesses en daaruit is mijn ‘zin om te delen’ ontstaan.

Ik zal mezelf eerst eens even voorstellen. Ik ben Linda, 48 jaar, getrouwd met jeugdliefde Elbert en hele trotse moeder van dochter Britt van 19 jaar. Mijn hele werkende leven heb ik allerlei functies vervuld in Customer Service bij voornamelijk productiebedrijven. Sinds 5 jaar werk ik bij een ontzettend leuk zadenbedrijf in Alkmaar. Hier houd ik me naast de customer service ook bezig met de productie- en personeelsplanning.

Interieur is naast lezen, koken en lekker eten met vrienden één van m’n grootste hobby’s. Mijn man is super handig en heeft in onze twee huizen al heel wat verbouwingen gedaan. Hij vindt het ontzettend leuk om met hout bezig te zijn en uit deze combinatie van hobby’s is in november 2017 de webshop Hout & Nieuw woonaccessoires ontstaan; een webshop met door mijn man gemaakte items en door mij ingekochte stoere woonaccessoires.

Maar naast m’n gezin, m’n baan en m’n webshop vind ik nog zo veel meer dingen leuk. Ik zou heel graag meer willen weten over webdesign, ik ben gek op fotograferen, social media is helemaal mijn ding en zo kan ik nog wel even doorgaan. Dit ongedurige zal ongetwijfeld met de leeftijd de maken hebben, maar ik vind het soms lastig om te accepteren dat ik niet alles kan en weet.

Dit is de grootste reden waarom ik dit blog ben begonnen. Ik kom overal zo veel dingen tegen die te leuk zijn om niet te delen en waar kan dat beter dan op het wereldwijde web? Je zult hier dan ook van alles en nog wat langs zien komen, recepten, boekrecensies, fotodagboekjes, blogs die je niet mag missen en nog veel meer.

Voor nu wens ik je alvast een heel gezellig Paasweekend en hopelijk tot later!

Liefs,
Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *