Zo werkt het

Onze samenwerking is maatwerk en iedere opdracht is voor mij uniek. Na een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek maken we goede afspraken over de taken die ik voor je ga uitvoeren en de tijd die ik daarvoor nodig heb. Het kan gaan om een aantal uren per week of per maand, maar ook om een eenmalig project waarbij je hulp nodig hebt.

Geen enkele ondernemer heeft hetzelfde nodig, daarom is mijn werkwijze voor elke ondernemer uniek en heb ik ook geen omschrijving op mijn website met alles wat ik voor je zou kunnen doen. De mogelijkheden zijn eindeloos, ik kan naast je staan als sparring partner, je ondersteunen op bijv. administratief of office management gebied en alles daar tussenin.

MIJN AANBOD

Mijn basistarief is €60 per uur (excl. BTW). Ook is het mogelijk om een strippenkaart af te nemen. Deze strippenkaart bevat 10 uur ondersteuning en deze uren blijven 6 maanden geldig (inclusief een overzicht vanuit Toggl hoe en waaraan deze uren besteed zijn). De kosten voor een strippenkaart van 10 uur bedragen €550 excl. BTW.
De uren van deze strippenkaart kun je inzetten hoe en wanneer jij dat wilt. Houd er wel rekening mee dat uren die na zes maanden ‘over’ zijn, komen te vervallen.

Wil je op structurele basis gebruik maken van mijn hulp? Sluit dan een maandelijks abonnement af op basis van het aantal uren dat je me per maand wilt inzetten. Samen bepalen we de werkzaamheden en de daarvoor benodigde uren, waarna je van mij een offerte op maat ontvangt.

Heb je tijdelijke ondersteuning op locatie nodig? Ook dit behoort tot de mogelijkheden; nadat we samen besproken hebben hoe we dit in een vat gaan gieten, ontvang je een offerte voor de uren en werkzaamheden die je gedaan wilt hebben.

INTRODUCTIE-AANBOD

Om elkaar beter te leren kennen en om te laten zien hoe ik werk en jou kan helpen, heb ik een mooi introductie-aanbod voor je.

Voor € 195,- excl. BTW kom ik je 4 uur lang ondersteunen bij alle zaken waar je op dat moment hulp bij nodig hebt. We plannen eerst een gratis kennismakingsgesprek waarin we je knelpunten en wensen bespreken, waarna ik 4 uur voor je aan de slag ga. Deze uren zijn flexibel inzetbaar. Na de gewerkte uren ontvang je een adviesrapport, waarin ik de door mij voorgestelde verbeterpunten vermeld.

Denk je nu…. Ja, dat wil ik! Klik dan op onderstaande button en laat een kort berichtje achter, dan neem ik binnen twee werkdagen contact met je op!

Testimonials

“Tijdens de start van mijn onderneming zocht ik een VA die snapt wat ondernemen is en wat er voor nodig is om snel succes te boeken. Het fijne is dat Linda niet alleen opdrachten uitvoert maar ook zelf voorstellen doet en initiatief neemt. Ze heeft goed door wat er nodig is en werkt professioneel en snel. Omdat Linda zo’n fijne persoonlijkheid heeft is het altijd een feestje om met haar te werken. Ik kan Linda zeker aanbevelen”

Daphne van Akker
Thedialoguefactor.nl

Ik heb Linda leren kennen als een doortastende VA die mij goed heeft geholpen met een aantal vraagstukken. Linda denkt heel fijn mee; communiceert helder, en je kan van haar op aan. Ze zet haar tanden in een project en dat merk je. Dankjewel Linda!

Emilia de Vries
Allwayshealthy.nl

“Ik was al een tijdje aan het twijfelen over het samenwerken met een virtual assistant omdat ik me meer wil focussen op werk waar ik echt energie van krijg. Toen kwam Linda op mijn pad en heb ik gemerkt hoe fijn het is als je iemand hebt die met je meedenkt en werk uitvoert wat je zelf minder leuk vindt. Linda werkt snel en krijgt veel gedaan in een korte tijd! Ik ben heel blij met haar hulp en ben door onze samenwerking gaan nadenken over hoe ik onderdelen van mijn bedrijf meer kan automatiseren, zodat ik in de toekomst veel meer kan uitbesteden”

Kelly de Vries
Webdesignbureau Drawing Monkey