Wie ben ik?

Ik ben dus Linda, getrouwd met jeugdliefde Elbert, al zo goed als m’n hele leven woonachtig in Castricum en moeder van een prachtige dochter die in Frankfurt woont en werkt. 

Al zo lang ik me kan herinneren, ben ik degene die zich opwerpt als regeltante. Een cadeau, de teampot, het bedrijfsuitje of het kerstpakket, op de een of andere manier weet men mij voor dit soort zaken altijd te vinden. Regelen en organiseren zitten in mijn bloed, ik word er blij van als ik weer een taak tot ieders tevredenheid heb uitgevoerd en van m’n to-do-lijstje kan strepen.

Na jarenlang in diverse coördinerende en leidinggevende functies bij verschillende internationale productiebedrijven gewerkt te hebben, ben ik een paar jaar geleden naast mijn baan een webshop in woonaccessoires gestart. Niet alleen omdat ik gek ben op alles wat met interieur te maken heeft, maar vooral omdat ik blij word van het ondernemerschap en alles wat daarbij hoort. Langzamerhand werd het steeds duidelijker: ik wil mijn kennis, ervaring en organisatietalenten gebruiken om ondernemers te ondersteunen, die snakken naar structuur en overzicht in hun bedrijf, maar niet weten hoe dit te realiseren of er simpelweg de tijd niet voor hebben.

Ik richt me op zzp-ers en mkb-ers die open staan voor advies en ondersteuning om hun bedrijf te laten groeien. Door te doen waar ik goed in ben, zorg ik er voor dat jij ook kunt doen waar je goed in bent; mooie dingen maak je tenslotte altijd samen!
Op LinkedIn vind je een uitgebreide omschrijving van mijn functies en werkervaring.

Ik kan niet wachten om kennis met je te maken en om er samen voor te zorgen dat jij weer aan in plaats van in je bedrijf kunt gaan werken. Nieuwsgierig naar de manieren waarop ik je zou kunnen ondersteunen? Klik dan hier!